joi, 29 aprilie 2010

ABUZURI EOS KSI

IMPORTANT: DESPRE RECUPERATORII EOS-KSI!!!!!

IMPORTANT: DESPRE RECUPERATORII EOS-KSI!!!!!
Postat de Derinna la October 31 2007 21:00:00
--------------------------------------------------------------------------------

Cine este Eos Ksi ?
Ati primit scrisori cu instiintare de plata - EOS-KSI (sau alte firme ce preiau datorii)?

Pentru cei ce au primit astfel de instiintari (posta si/sau telefon), prin care vi se spune ca veti fi dati in judecata, amenintari, ca sumele vor creste an de an si altele de genul asta .... sa stiti ca sunt tepe.
Daca datoria depaseste 3 ani ea se prescrie prin lege (Decretul Lege 167 / 1958 ).




IMPORTANT: DESPRE RECUPERATORII EOS-KSI!!!!!


IMPORTANT: DESPRE RECUPERATORII EOS-KSI!!!!!
Postat de Derinna la October 31 2007 21:00:00
--------------------------------------------------------------------------------

Cine este Eos Ksi ?
Ati primit scrisori cu instiintare de plata - EOS-KSI (sau alte firme ce preiau datorii)?

Pentru cei ce au primit astfel de instiintari (posta si/sau telefon), prin care vi se spune ca veti fi dati in judecata, amenintari, ca sumele vor creste an de an si altele de genul asta .... sa stiti ca sunt tepe.
Daca datoria depaseste 3 ani ea se prescrie prin lege (Decretul Lege 167 / 1958 ).


--------------------------------------------------------------------------------
Ştiri pe larg
--------------------------------------------------------------------------------

Cine este Eos Ksi ?


Eos Ksi Romania apartine grupului KG Eos Holding GmbH & Co. din Hamburg. Eos Ksi este parte dintr-un grup activ international ce furnizeaza si alte servicii in afara celor de recuperare creante, cum ar fi consultanta si cursuri. Societatea se afla pe piata romaneasca din decembrie 2002.

Eos Ksi Romania, este filiala uneia dintre cele mai importante firme de recuperare de creante din Germania. Nemtii au reusit sa-i convinga pe cei de la Orange, Vodafone si Romtelecom ca le pot aduce banii de la datornici si au cautat apoi sa-si construiasca o retea de avocati in toata tara care sa se ocupe de acest lucru. Pe scurt, pentru acest serviciu, Eos Ksi primeste comision de la cele trei societati, pe care il imparte apoi cu avocatii.



“Societatea EOS KSI Romanaia (kasolvenzia) (o firma de recuperari debite)cu adresa in Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Cl?direa 19, Intrarea A, Etajul 3, Sector 2, nu respecta legea cu privire la Codul Civil Roman in care orice datorie care depaseste 3 ani intra in prescriptie.
In urma acestora cei de la EOS KSI ameninta, folosind un limbaj de intimidare tuturor persoanelor care nu sunt bine informate, cerandu-le sa achite niste sume extraordinar de mari.
Ma refer in special la cei ce aveau datorii la Orange.

Penalizarile nu pot depasi valoarea creantei. Deci, daca ai o datorie de 500.000 lei penalizarile nu pot fi mai mari de 500.000. Firma aplica penalizari la penalizari la penalizari, ca altfel nu le iesea rotund.

Orange-ul (sau alte firme unde datorati bani) nu are nici cea mai mica pretentie de la noi (poate si din cauza celor 3-4-5-6-7~8 ani), dar in schimb se geseste o firma ca EOS ce cumpara datoria isi pune propriile dobanzi penalizatoare si suna la tine foarte amenintator sa-ti spuna ca vei fi tarat prin tribunale etc etc.

Daca NU ai primit nici o scrisoare de avertizare de la ei, in tot acesti ani (asta daca nu semnezi pentru scrisoare ca ai primit-o; ca daca o primesti pur si simplu in cutia postala, nu are nici o valoare). Si apoi, daca iti vine scrisorica, IN NICI UN CAZ NU PLATI NIMIC, decat daca vine ceva de la judecatorie/tribunal.

Contactul si negocierea directa se pot face doar daca restantierul vine de buna-voie la sediul agentiei de colectare debite, sau daca el, restantierul, il cheama la sediul sau domiciliul sau pentru negocieri pe colectorul de debite. In sapte state din USA, daca Coface ar trimite “echipa de soc” acasa la un debitor, ar fi imediat pusi sub acuzare de catre procuror, aceasta fapta fiind considerata drept hartuire si abuz.

A colecta debite, nu inseamna sa vina la usa voastra cu 5-6 culturisti(gluma), si sa bage spaima in familia voastra. Asta este hartuire, si daca sunt restantieri care au patit asa ceva va invit, sa ne semnalati acest abuz la adresa http://www.urbannews.ro/reclama_abuz/ si chiar sa depuneti o reclamatie la politie. Nu acceptati sa fiti tratati de o asemenea maniera pentru ca un colector debite este un liant intre creditor si debitor si nu un justitiar al vestului salbatic.

Daca vi se spune ca nu veti mai putea lua credit de la banci sau nu veti putea iesii din Romania sunt doar baliverne, nu este adevarat. Daca primiti scrisoare de la ei, veti gasii si un numar de telefon unde va spune sa sunati de urgenta. Nu va dati banii aiurea pe telefoane ca nu are rost. Ei nu va pot trimite nici macar o copie de pe contractul pe care la-ti incheiat voi cu Orange sau cu alta firma.

Aceia care au stiut sa le spuna de bine celor de la eos si sa astepte celebrele procese nimeni nu i-a mai deranjat (SI IN MAJORITATEA CAZURILOR DATORIILE ERAU PRESCRISE ASA CA CE SA MAI VORBIM DE ALTE LUCRURI LEGALE).”
In rest, stati linistiti...cainii latra...vedeti-va de viata.


“Recuperatorii vânează victimele crizei. Doar faliţii şi şomerii mai au scăpare
Portăreii cumpără de la bănci ori societăţi de leasing sute de credite neperformante lunar. Plătesc nu mai mult de o zecime din valoarea creditului, dar nu se lasă până nu-şi scot banii măcar de două ori. Directorul de la departamentul de recuperare debite de la Coface spune, în exclusivitate, pentru MONEY.ro cum procedează agenţii săi pentru a convinge rău-platnicul să achite şi care sunt cazurile în care nu prea reuşesc să facă mare lucru. …citeste mai mult in articol.  “
Institutiile  statului nu  va  apara,  sau  nu ii apara, pe  oamenii de  rand care au ajuns in situatie dificila, la  fel  nu ii apara nici “aparatori luminii” fie  ea si  “violeta” , cum ar f i laudarosenia  parlamentarului Urban. Acesta in  campanie si  dupa a infiintat multe situri in  ideea  vezi  doamne ca el  aparatorul “drepturilor cetateanului ” ii va sparge  pe  nemernici. Si ma mira un pic pozitia  acestuia pentru  ca  nu i  se  aduc osanale  pentru  ceea  ce  face, dezinvolt pe  degeaba, voluntar pentru  oamenii ! A  se  citii interesat DOAR in  imagine personala ! Iar daca, nu ii aduci osanale si multumiri pana  la pamant esti
“Gunoaiele umane din Romania ! De aia nu merita sa faci nimic pentru nimeni in tara asta” .
 Bravo domnule  Urban ! Frumoasa  conceptie lansati ! A  se  citii “arama pe  fata” ! De fapt  asta  denota cat de mare va  este  sufletul.  A  se  citii ” numai INTERESUL” ! Eu  zic altceva si  anume  TOCMAI  DE  AIA TREBUIE  SA  FACI  CEVA ! Sa   faci ceva concret, real si  util pentru cetatean , daca  te  ai pus in  slujba lui. Daca nu  esti in  stare sau  esti  nemernic ….pleaca lasa locul  altuia care este  capabil de  asa  ceva ! Nu  sa  umbli cu NEADEVARURI si MINCIUNI permanent. Vezi aici o lamurire de pe situl,  tot  proprietate Urban violetul ! www.ilfovulnostru.ro  Apropo care nostru ? Pentru  ca  de  aici se  vede  clar in  context VOSTRU !  inca un  al  vostru !……. mesaj preluat  din  sit “
Dan says: Your comment is awaiting moderation.

Stimate domn, ca ati ajutat este una ca sunteti injurtat este alta ! NU UITATI CA V ATI BAGATSINGUR, IN ALBIA DE PORCI, a se citi politica !!
Dar chestia cu materialele de mai sus imi pare rau dar NU AVETI DREPTATE ! IAR IT-ISTUL DVS NU STIE CE SPUNE !
Dar sa ma explic, TOTI provideri din romania nu mai au IP fix ci asanumitul dhcp. pe scurt la fiecare conexiune la internet primesti alt IP. Concluzia logica este ca sansa ca sa fie acelasi utilizator pe acelasi IP in momente diferite in timp este infima, adica practic imposibila!
Mai ales ca IP pus de dvs nu prea este real adica priviti si dvs datele de identificare ale acestuia :
inetnum: 62.87.120.0 – 62.87.127.255
netname: VODAFONE_SPAIN_NETWORK
descr: GLOBAL MOBILE OPERATOR
country: ES
admin-c: AIRT1-RIPE
tech-c: OPG2-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AIRTELNET-MNT
source: RIPE # Filtered

role: AIRTELNET ROLE
address: Vodafone Spain
address: Isabel Colbrand 22
address: 28050
address: Madrid
address: Spain
phone: +34 607133333
Nu va suparati dar este un NEADEVAR IN ESENTA ARTICOLULUI !
Nu vreau sa avansez ideea ca este facut INTENTIONAT. ci doar inca plec pe prezumtia de …..creditare !”
 hi hi … ADICA..CLAR  NU  ESTE  DIN  ROMANIA CEL  CE  A  SCRIS ACELE LUCRURI. A  se  citii cum  sa  fabrica neadevaruri,  chiar  si  violete…….
Pe aceste situri domnul Urban vrea  sa si actualizere imaginea  de  inger de lumina. a se  citii violeta, inger  salvator  al  neamului, dar …..offf se  afunda in minciuni si  neadevaruri.  Pacat,  cinstit mare pacat, pentru ca  sunteti tanar si puteati  fi o  speranta adevarata. Dar  v  ati lipit de  minciuna  si  neadevar precum marca de scrisoare, de  fapt precum  avocatul de  meserie ! Am  apreciat, initiativa  dvs in a  apara romanii de  SPAM,  dar  sa  dovedit  ca  sunteti  doar  fatarnic  mincinos !   Dvs personal  ati  fost primul care a ti  fost penalizat CHIAR pentru  SPAM. Citeste si aici.. Hotul striga  hotii !
” vezi si situl mesianic  www.asistentapentruconsumatori.ro

SI  TOTUSI CINE MAI POATE  SA I APERE PE ROMANI ! ??
Daca institutiile  statului de  drept,  NU !  daca parlamentarii violeti, NU ! Cei  rosii sau facut  de kk, cei  albasti sunt  de  tot rasul “dosului”…..
poate  doar  noi intre  noi  sa  ne  ajutam ! Am  zis poate….dar  nu  disper si  nici delirez.
 
 

Un comentariu: